Sealver båt

VANNSCOOTER + BÅT = WAVEBOAT fra Sealver!


Om du har en vannscooter fra før eller ønsker deg både båt og vannscooter, da er dette den perfekte kombinasjonen for deg!


KLIKK HER FOR Å SE MODELLUTVALG

Våre Wave Boat modeller

WB 444

Helt ny kvalitets modell, 444 er praktisk, kompakt og lettkjørt!
Opptil 5 personer om bord, en rekke lagringsplasser for piknik turer, håndkle eller vannspill; Med det skarpe skroget som er perfekt i vannet og dets utrolige manøvrerbarhet, er det den ideelle modellen for sportslige utflukter, delt med venner.

Leveres i 2 modeller.

WB 525

WB 525 er familiær og koselig, designet for 6 personer, spredt mellom båten og vannscooteren. Rund det flyttbare bordet foran kan du ønske 4 til 6 personer velkommen. Med sine to solsenger er det den ideelle følgesvenn for hyggelige utflukter med venner og familie.

Leveres i 3 modeller.

WB 656

Dette er den mest luksuriøse modellen av Wave Boat-serien. Den romslige og brukervennlige modellen har alle kvaliteter til en åpen båt. En bred plass foran, et kraftig utseende, en høy bue, men fremfor alt et design som er definitivt dedikert til komforten til sine 7 passasjerer.
Dette er den perfekte modellen for sjøutflukter, et ekte badeland som gjør at du kan bytte om på et sekund, mellom jetski, wakeboarding, dykking eller avslapping.

Leveres i 3 modeller.

WB RIB 575 / 626

Tilgjengelig i 2 modeller, henholdsvis 575 og 626, med tilhørende 8 og 10 personer, er RIB den største av våre Wave Boats for gruppearrangementer. Hypalon-rør for mer levetid, perfekt havgående og lav motstand, noe som gir tilgang til alle strender, men fremfor alt et uovertruffent kraft til vektforhold! Med sin slanke design kombineres RIB sensasjonen og dens praktiske egenskaper.

Leveres i 2 modeller.

Z LINE – WB Z8 HEVO

Z LINE – WB Z7 HEVO

Z LINE – WB Z6 HEVO

Z LINE – WB Z8 HYBRIS

Z LINE – WB Z7 HYBRIS

Z LINE – WB Z6 HYBRIS