XTERRAIN RE TURBO
Utfordringer er nødvendige ingredienser i prestasjoner. Forholdene gjør opplevelsen mer spennende. Xterrain er en snøscooter med en unik kombinasjon av ytelser, utholdenhet og kompromissløse tur egenskaper.
Fra 201 900,-
Spesifikasjoner
  • Rotax 900 ACE Turbo R motor, 180 hk
  • PPS³ -3700 bakfjæring / LFS+ frontfjæring
  • KYB 46 HLCR Kashima støtdempere
  • 1097 mm skibredde
  • 406 x 3 705 x 51 mm PowderMax belte
XTERRAIN RE TURBO

ENDA MER STABILITET OG KONTROLL

Den nye LFS+ frontfjæringen har mer fjæringsvei og brede, 1097 mm skibredde, noe som gir Lynx Xterrain 900 ACE Turbo R snøscooter-eventyr med bedre kontroll og flatterende egenskaper for kjøring i svinger.


RAFFINERT KJØREOPPLEVELSE

Xterrain-kjøreopplevelsen er bygget rundt den optimaliserte vektfordelingen og raffinert kjøreergonomi i Radien og Radien-X chassis. Hver detalj er tilpasset med tanke for håndtering, vindbeskyttelse og komfort.


DEN TØFFERE TREDJE GENERASJON

Kjør tøffere, kjør lengre. Nye PPS³-fjæring bak tar Lynx Xterrain RE-kjørenivået til neste nivå. Mer kontrollert vektoverføring, bedre bevegelse og komfort. Flaggskipytelse i sporty kjøring.

XTERRAIN RE TURBO

Nye XTERRAIN RE TURBO

UTFORSKERENS PARADIS

Den beste Lynx-snøscooteren noensinne. Xterrain RE 900 ACE Turbo R snøscooter-eventyr er en kombinasjon av imponerende ytelse og sporty, men sofistikerte kjøreegenskaper. Den nye PPS³ med fjæring bak og LFS+ frontfjæring gir presis håndtering på krevende løyper

XTERRAIN RE TURBO

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye XTERRAIN RE TURBO?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!