XTERRAIN RE
Utfordringer er nødvendige ingredienser i prestasjoner. Forholdene gjør opplevelsen mer spennende. Xterrain er en snøscooter med en unik kombinasjon av ytelser, utholdenhet og kompromissløse tur egenskaper.
Fra 203 800,-
Spesifikasjoner
  • Rotax 850 E-TEC motor, 165 hk
  • PPS³ -3700 bakfjæring / LFS frontfjæring
  • KYB 36 CR Kashima, KYB 46 og KYB 46 HLCR Kashima støtdempere
  • 996 mm skibredde
  • 406 x 3 705 x 51 mm PowderMax belte
 XTERRAIN RE

ENDA MER STABILITET OG KONTROLL

Den nye LFS+ frontfjæringen har mer fjæringsvei og brede, 1097 mm skibredde, noe som gir Lynx Xterrain 900 ACE Turbo R snøscooter-eventyr med bedre kontroll og flatterende egenskaper for kjøring i svinger.


RAFFINERT KJØREOPPLEVELSE

Xterrain-kjøreopplevelsen er bygget rundt den optimaliserte vektfordelingen og raffinert kjøreergonomi i Radien og Radien-X chassis. Hver detalj er tilpasset med tanke for håndtering, vindbeskyttelse og komfort.


DEN TØFFERE TREDJE GENERASJON

Kjør tøffere, kjør lengre. Nye PPS³-fjæring bak tar Lynx Xterrain RE-kjørenivået til neste nivå. Mer kontrollert vektoverføring, bedre bevegelse og komfort. Flaggskipytelse i sporty kjøring.

 XTERRAIN RE

Nye XTERRAIN RE

UTFORSKERENS PARADIS

Ekstremt sporty snøscooter-opplevelse for krevende løyper og myk snø. Den nye PPS³ fjæringen bak og Kashima-belagte KYB støtdempere gir allsidig justerbarhet og maksimal kontroll ved aggressiv kjøring. Drevet av Rotax 850 E-TEC-motor.

 XTERRAIN RE

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye XTERRAIN RE?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!