XTERRAIN PRO
Utfordringer er nødvendige ingredienser i prestasjoner. Forholdene gjør opplevelsen mer spennende. Xterrain er en snøscooter med en unik kombinasjon av ytelser, utholdenhet og kompromissløse tur egenskaper.
Fra 178 900,-
Spesifikasjoner
  • Rotax 850 E-TEC motor, 165 hk / Rotax 600R E-TEC motor, 125 hk
  • PPS² DS+ -3900 bakfjæring / LFS frontfjæring
  • HPG 36 støtdempere
  • 921 mm skibredde
  • 400 x 3 912 x 64 mm PowderMax FlexEdge belte
 XTERRAIN PRO

ENDA MER STABILITET OG KONTROLL

Den nye LFS+ frontfjæringen har mer fjæringsvei og brede, 1097 mm skibredde, noe som gir Lynx Xterrain 900 ACE Turbo R snøscooter-eventyr med bedre kontroll og flatterende egenskaper for kjøring i svinger.


RAFFINERT KJØREOPPLEVELSE

Xterrain-kjøreopplevelsen er bygget rundt den optimaliserte vektfordelingen og raffinert kjøreergonomi i Radien og Radien-X chassis. Hver detalj er tilpasset med tanke for håndtering, vindbeskyttelse og komfort.


DEN TØFFERE TREDJE GENERASJON

Kjør tøffere, kjør lengre. Nye PPS³-fjæring bak tar Lynx Xterrain RE-kjørenivået til neste nivå. Mer kontrollert vektoverføring, bedre bevegelse og komfort. Flaggskipytelse i sporty kjøring.

 XTERRAIN PRO

Nye XTERRAIN PRO

UTFORSKERENS PARADIS

Et eventyr med snøscooter for krevende snøforhold. På grunn av fjæring bak PPS² DS+ er ytelsen i dyp snø på et høyt nivå. En høytrendbelte med 921 mm skibredde sikrer ytelse og presis håndtering. En luftradiator med vifte sikrer at den fungerer som den skal.

 XTERRAIN PRO

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye XTERRAIN PRO?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!