XTERRAIN BRUTAL
Utfordringer er nødvendige ingredienser i prestasjoner. Forholdene gjør opplevelsen mer spennende. Xterrain er en snøscooter med en unik kombinasjon av ytelser, utholdenhet og kompromissløse tur egenskaper.
Fra 204 000,-
Spesifikasjoner
  • Rotax 850 E-TEC motor, 165 hk
  • EasyRide bakfjæring / LFS frontfjæring
  • KYB 36 og KYB 46 Kashima støtdempere
  • 996 mm skibredde
  • 500 x 3923 x 60 mm belte
XTERRAIN BRUTAL

ENDA MER STABILITET OG KONTROLL

Den nye LFS+ frontfjæringen har mer fjæringsvei og brede, 1097 mm skibredde, noe som gir Lynx Xterrain 900 ACE Turbo R snøscooter-eventyr med bedre kontroll og flatterende egenskaper for kjøring i svinger.


RAFFINERT KJØREOPPLEVELSE

Xterrain-kjøreopplevelsen er bygget rundt den optimaliserte vektfordelingen og raffinert kjøreergonomi i Radien og Radien-X chassis. Hver detalj er tilpasset med tanke for håndtering, vindbeskyttelse og komfort.


DEN TØFFERE TREDJE GENERASJON

Kjør tøffere, kjør lengre. Nye PPS³-fjæring bak tar Lynx Xterrain RE-kjørenivået til neste nivå. Mer kontrollert vektoverføring, bedre bevegelse og komfort. Flaggskipytelse i sporty kjøring.

XTERRAIN BRUTAL

Nye XTERRAIN BRUTAL

UTFORSKERENS PARADIS

Brutal, men likevel en utrolig smidig snøscooter! Oppskrift på den mest oppriktige og robuste snøscooteren i Lynx-historien? Langt, bredt og grovmønstret belte. Rotax 850 E-TEC-motor med 165 hk. Sportslig fjæring med KYB-støtdempere.

XTERRAIN BRUTAL

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye XTERRAIN BRUTAL?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!