XTERRAIN
Utfordringer er nødvendige ingredienser i prestasjoner. Forholdene gjør opplevelsen mer spennende. Xterrain er en snøscooter med en unik kombinasjon av ytelser, utholdenhet og kompromissløse tur egenskaper.
Fra 136 500,-
Spesifikasjoner
  • Rotax 600R E-TEC motor, 125 hk / Rotax 600 EFI motor, 85 hk
  • PPS² DS+ -3700 -3900 bakfjæring / LFS frontfjæring
  • HPG 36 støtdempere
  • 996 mm skibredde
  • 406 x 3 705 x 51 mm/406 x 3 923 x 51 mm PowderMax belte
XTERRAIN

ENDA MER STABILITET OG KONTROLL

Den nye LFS+ frontfjæringen har mer fjæringsvei og brede, 1097 mm skibredde, noe som gir Lynx Xterrain 900 ACE Turbo R snøscooter-eventyr med bedre kontroll og flatterende egenskaper for kjøring i svinger.


RAFFINERT KJØREOPPLEVELSE

Xterrain-kjøreopplevelsen er bygget rundt den optimaliserte vektfordelingen og raffinert kjøreergonomi i Radien og Radien-X chassis. Hver detalj er tilpasset med tanke for håndtering, vindbeskyttelse og komfort.


DEN TØFFERE TREDJE GENERASJON

Kjør tøffere, kjør lengre. Nye PPS³-fjæring bak tar Lynx Xterrain RE-kjørenivået til neste nivå. Mer kontrollert vektoverføring, bedre bevegelse og komfort. Flaggskipytelse i sporty kjøring.

XTERRAIN

Nye XTERRAIN

UTFORSKERENS PARADIS

Xterrain er en eventyrsnøscooter som gir uslåelig kombinasjon av løypefunksjoner og evnen til å kjøre godt i myk snø. PPS² DS+ fjæring bak forbedrer ytelsen i dyp snø enda mer. Motoralternativene er Rotax 600 EFI-motor og den mottagelige og kraftige 600R E-TEC.

XTERRAIN

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye XTERRAIN?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!