RAVE ENDURO
Alt du kan ønske deg i et sporty kjøretøy. Lynx Rave er en fullblods sportssnøscooter som med sine spesial-designede egenskaper for nordiske forhold gjør den til en suveren ener i både racing og krevende terreng.
Fra 177 300,-
Spesifikasjoner
  • Rotax 600R E-TEC motor, 125 hk
  • PPS² -3300 bakfjæring / LFS frontfjæring
  • KYB 46 HLCR Kashima støtdempere
  • 1097 mm skibredde
  • 381 x 3 269 x 41 mm Cobra belte
RAVE ENDURO

STYREPRESISJON

Nye Blade XC+-ski gir presis kontroll med Lynx Rave sport snøscooteren. Den nye skien er lengre, smalere og lettere enn før og gir god stabilitet. Med fornyet struktur holder skiene sine kvaliteter i varierende snøforhold.


DEN BESTE KONTROLLEN

Kjøreopplevelsen til Lynx Rave baserer seg på den optimale vektfordelingen og avanserte ergonomien i Radien-rammen. Kjørestillingen er avslappet, og det smale designet på snøscooteren legger til rette for en aktiv kjørestil.


GREP OG STABILITET

Det 3487 mm lange beltet med 41 mm profilhøyde gir Rave RE-snøscooteren stabilitet og et fantastisk grep ved akselerasjon og bremsing.

RAVE ENDURO

Nye RAVE ENDURO

FARTEN ER DENS FINESSE

En spesialist i crosscountry-racing og krevende løyper. Vinneroppskriften baserer seg på racing-klare detaljer som høykvalitets støtdemping, en forsterket ramme og bremser med høy ytelse. Hastigheten leveres av den revolusjonære Rotax 600R E-TEC- motoren.

RAVE ENDURO

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye RAVE ENDURO?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!