COMMANDER GRAND TOURER
Gjør deg klar for nye oppdagelser! Den kjører som en sportssnøscooter og flyter som et bredbelte. Den bærer og drar. Den er solid, pålitelig, moderne og allsidig. Det er den nye Lynx Commander.
Fra 192 700,-
Spesifikasjoner
  • Rotax 900 ACE motor, 95 hk/ Rotax 900 ACE Turbo motor, 150 hp
  • EasyRide bakfjæring / LFS frontfjæring
  • KYB 36 R og KYB 46 Kashima støtdempere
  • 1080 mm skibredde
  • 500 x 3 923 x 338 mm Cobra belte (med pigger)
COMMANDER GRAND TOURER

ALLSIDIGE LØSNINGER

Den kraftige lastehyllen og fleksibiliteten i Multi-LinQ-platens festepunkter legger til rette for lasteplassen på Lynx Commander-snøscooteren og gjør det mulig med rask og enkel festing av forskjellig LinQ-tilbehør.


PÅLITELIG DRIFT

Tunnelkjøling, sammen med en luftradiator med vifte, holder motoren på optimale temperaturer ved sakte kjøring og i varierende snøforhold.


FRAMDRIFT OG STABILITET

EasyRide-A bakre fjæring leverer ustoppelige ytelser. Den unike forlengermekanismen bak sørger for enestående grep og forenkler rygging i myk snø. 500 mm bredt belte sørger for stabilitet.

COMMANDER GRAND TOURER

Nye COMMANDER GRAND TOURER

EN FRYKTLØS REISEKAMERAT

Commander Grand Tourer står for luksusegenskaper i kombinasjon med avansert ergonomi og ytelse. EasyRide bakre fjæring med høykvalitets KYB Kashima 46-støtdempere sørger for en fantastisk bæreevne for last. Rotax 900 ACE- og 900 ACE Turbo-motorene skaper en perfekt dag for kjøringen.

COMMANDER GRAND TOURER

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye COMMANDER GRAND TOURER?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!