Gjør deg klar for nye oppdagelser! Den kjører som en sportssnøscooter og flyter som et bredbelte. Den bærer og drar. Den er solid, pålitelig, moderne og allsidig. Det er den nye Lynx Commander.

Commander Grand Tourer står for luksusegenskaper i kombinasjon med avansert ergonomi og ytelse. EasyRide bakre fjæring med høykvalitets KYB Kashima 46-støtdempere sørger for en fantastisk bæreevne for last. Rotax 900 ACE- og 900 ACE Turbo-motorene skaper en perfekt dag for kjøringen.

DET KAN BARE VÆRE EN LEDER
Noen må gå foran i løypa. Commander gjør det ved å være tro til sitt rykte for uanstrengt manøvrering, allsidighet og gode ytelser både i løypa og utenfor.


ARKTISK MULTI-TALENT
Commander er usedvanlig allsidig. Den er målbevisst i dyp snø, stabil i krevende løyper og bærer lasten utrettelig fremover.


EN FRYKTLØS REISEKAMERAT
Stadig endrede forhold påvirker ikke Commander. Den er designet for å trives i arktiske forhold og utstyrt til å erobre det ukjente.

ENKEL Å HÅNDTERE
Radien-X-design
Radien-X-ramme står for robust struktur og optimalisert vektfordeling. Utmerket ergonomi, god vindbeskyttelse og fleksibel lasteplass gjør Lynx Commander både praktisk og komfortabel.

UANSTRENGT GIRING
Praktisk 2F/N/R-girkasse
Den brukervennlige girkassen har to hastigheter forover, nøytral og revers med trykk-knapp. Lav giring forenkler trekking og kjøring i krevende terreng.

JUSTERBAR FJÆRING
Juster EasyRide-fjæring uten bruk av verktøy
Justeringsmekanismen gjør det enkelt å optimalisere EasyRide-fjæringen bak for en rekke bruksområder. Den myke innstillingen virker best når man kjører alene og på myk snø, og den harde innstillingen egner seg best for frakt last.

ALLSIDIGE LASTELØSNINGER
Stor lastehylle og fleksibel festeplate
Den kraftige lastehyllen og fleksibiliteten i Multi-LinQ-platens festepunkter legger til rette for lasteplassen på Lynx Commander-snøscooteren og gjør det mulig med rask og enkel festing av forskjellig LinQ-tilbehør.

FOR AKTIV KJØRING
Modulært sete
Den smale delen av setet legger til rette for aktiv kjøring. Det avtakbare passasjersetet er standard på Commander Limited-modellen og er tilgjengelig som tilbehør på andre Commander-modeller.

PERFEKT KONTROLL
Ski for variable snøforhold
Blade DS+ ski forsyner Lynx Commander-snøscooter med presis styring under varierende snøforhold. Den lange skien gjør styringen presis og stabil i løypene og forbedrer manøvreringsegenskapene i dyp snø.

PÅLITELIG DRIFT
Effektivt kjølesystem
Tunnelkjøling, sammen med en luftradiator med vifte, holder motoren på optimale temperaturer ved sakte kjøring og i varierende snøforhold.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.